Wednesday, July 14, 2010

Panas uolzz hari ni..

Mak baru buat belog ni rase macam nak post banyak-banyak..nyah sumer jangan marah yek..ekekekeke...

Jom kenal ngan mak..name mak Benjy..panggil ben je..mak suke sopping, makan makan...bace belog..paling mak suke teka belog sape? kalau betol mak bagi hadiah...ekekeke...

39 comments:

  1. wakaka...macam blog ben ashari da!

    ReplyDelete
  2. Belog Ben ashari... ko mmg nk capap ke nyah!???

    ReplyDelete
  3. wowo.. welcome2 duplicate ke ni? curious

    ReplyDelete
  4. bukan salah blog ke ni..
    oo ni ben je.. ingat benjo.. ke benjo..

    ReplyDelete
  5. tahniah sudah ada blog nanti popular le ya

    Burger Sedap

    ReplyDelete
  6. welcome , menyerikan dunia blog ni.

    ReplyDelete
  7. huhuhu..
    mesti mak suke blog ben ashari kan..
    ngaku je la mak oiiii

    ReplyDelete
  8. mmg boleh glamour blog nyah ni nyah...

    ReplyDelete
  9. jangan lupa terjah blog i ye nyah

    ReplyDelete
  10. amboi, mak ni peminat fanatik Ben Ashaari ke??

    hahahahaha....

    semoga glamour macam dia juga!
    selamat datang ke dunia blog!

    waka waka http://www.hakimfaridzul.com/

    ReplyDelete
  11. wah.. ala2 blog ben la..
    welcome to bloglife..

    ReplyDelete
  12. nanti masuk jelajah blog ben ye :D

    ReplyDelete
  13. meriahnya blog nyah..u ols semua datang jenguk ben ye? ahaks,,


    hahaha

    ReplyDelete
  14. ehhh....cam pnh tgk blog camni
    tapi di mna yaaa??
    :p

    ReplyDelete
  15. mak ayam! anak ayam lu berapa harga? gua tertarik lah

    ReplyDelete
  16. nyah tak nyah semua manusia sama di sisi Allah. yang membezakan nanti ialah amalan kita. be my follower..u are wellcome anytime.

    ReplyDelete
  17. hai..tunggu komen en.ben..mesti gempak..saya followlah..
    :-)

    ReplyDelete
  18. haha..igt warna tema mcm ben..tp ben lain..nasib bukan ben10.hehe

    ReplyDelete
  19. oh Nyah..hhaha..welcome to the club? apsal nama BenNyah ek? warna merah lak tue? suka Ben Ashaari la tue..hahahaha... bgs2..membuktikan mak nie peminat fanatik Ben Ashaari.... betul tak? ngaku je..alaa..xyah berselindung...kakakakak

    ReplyDelete
  20. euw euwwww euwwwww lagi!
    haha dasat a blog ni
    respek2
    hoho

    ReplyDelete
  21. gua wonder. sapekah ini yang sebenarnya. LALALALA

    ReplyDelete
  22. slamat dtg ke dunia belog nyah...i jd followe rke spoloh u nyah...

    huhuhu,
    cepatla hapdet lagik...

    ReplyDelete
  23. salam ziarah.
    x kisahlah suka blog siapa pun.
    yg penting kita dlm blogging semua enjoy dgn blog baru ni!!!! :D

    ReplyDelete
  24. wah.. .femes... ha3
    gelak guling2 sudah :P

    ReplyDelete
  25. ^_^
    xpe.. yg pnting u pun mnusia...pedulikan ape org nk kata
    bgusla ader blog.. boleyh share pendapat..

    nnti gi blog una eah? kita sembng2..

    ReplyDelete
  26. suka skodenng belog ben Ashaari la ni..ngaku je la...kelakar la nyah ni...

    ReplyDelete
  27. Mak ingatkan artis jer ada parody, Avang Ben kite pun ada parody gak ;p
    Welcome uolss...

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  28. kekadang nak gelak pon ada ben nyah.. tapi tak baik kan gelakkan orang.. hehehe

    ReplyDelete