Friday, July 16, 2010

Nape ramai dengki mak?

kdg2 mak tak paham la ngan manusia ni....semua asek nak dengki...nak tgk orang jatuh...padahal mak raser mak tak kaco pun idop orang....
kenapa semua nak kaitkan mak ngan blogger pemes 2?xkuase mak nak tiru...header pun lain kan.....salah ke mak suke warne ni????nyahh2 mane yg tak puas hati ngan mak tlg la bgtau ape salah mak...
sedih raser baru nak belog sumer macam tak terimer mak...sob3...dah banyak2 buat post sumer simpan dalam draft jerr...baru nak belajar buat nuffnang dah xade mood...nyahh2 yang baek tolong ajar mak nanti yek....

61 comments:

  1. rileks.. i pun blogger baru.. xsmua blogger jht..i xkesah pun ^_^
    btul tu kesian kat u pedulikan org nk kate ape..

    ReplyDelete
  2. bace je blog ni :D keep it up

    ReplyDelete
  3. jgnla putus harapan....
    keep on blogging k....

    ReplyDelete
  4. sape yg dengki.??
    kamu berani oh..n klakar ar plak tgk header tuh..ehehe..
    truskan berblogging k..

    nk tggu ben respon kat blog ni!!

    ReplyDelete
  5. ala nyahh jgn le cedih2 hehe tabahkan hati mu hehe

    ReplyDelete
  6. aikk..nyah.. kenapa kita jadi rakan nyahh2 sportingzz.. kita x cukup sportingzz la nyah.. teruskan blogging ye nyah..

    ReplyDelete
  7. hihihi..bukan dengki..tpi terkjut..hahaha..keep moving la..buat nuffy tumpang u tgh famous nih:)..

    ReplyDelete
  8. biar je diorang tu mak..
    kedengki tu..

    ReplyDelete
  9. wahhh.. gud luck ben nyah ngehehe
    (bogging is universal)

    ReplyDelete
  10. ok,first time datang sini,same lah ngan blog ben ashaari.....eheheh

    sape dengki tu nyah,jgn layan sgt nyah nanti mak gak yg susah.....ahaha

    nape tak letak nuffnang ads,bleh jadi kaye raye/......ehehe

    ReplyDelete
  11. Mak...saya syorkan mak baca entry ni sbb ia berkait dgn kawan baik,dan ramai blogger yg boleh dijadikan kawan baik~sila..Saranan utk dibaca: Perihal Sahabat

    ReplyDelete
  12. salam ziarah bennyah
    moga sihat adanya.ziarah tanda sokongan.
    jangan sedih2.biasala manusia.kalau bennyah rasa sedih/teruk dll.teruk lagi rakyat palestin yg ditindas rejim yahudi zionis.palestin memerlukan sokongan,termasuk dari bennyah.....

    ReplyDelete
  13. Macham setan perangai. Busuk hati punya orang. Banyak lah lu punya mak nyah...

    ReplyDelete
  14. nyah..gua syak lu la yg nak masuk mentor tu kan bhahaha..

    oke gua gurau jer..sudi2 la letak link gua sebagai nyah sporting gak yer bhaha

    ReplyDelete
  15. keep blogging ... never give up...ok...
    be successfull...:)

    ReplyDelete
  16. menulis dengan ikhlas tanpa rasa iri ,InsyaAllah akan ada kawan .

    ReplyDelete
  17. Lu orang dah kena kenceng dengan mak nyah ni. cuba lu tengok gambar kat blog ni dengan Header blog mak nyah ni. Lu agak2 betul ker header tu gambar dia atau si mangkuk ni saja nak cari pasal...

    http://lifemag.blogspot.com/2008/07/land-of-smiles.html

    ReplyDelete
  18. Lu orang yang komen pun main percaya bulat-bulat apa yang si mak nyah ni tulis...Kaki kipas juga ker lu orang ni? Senang sangat kena kenceng..

    Menulis degan ikhlaslah,never give up lah, pada hal lu kena kenceng dengan mak nyah ni lah bai..Choiii lu orang..

    ReplyDelete
  19. hoi Nyah..lu tak habis lagi ker hal tuhan trafik tu..gua tau lu ni dari puak mana...lu dah habis idea ker nak troll..Memang lu ni manusia busuk hati. Samalah dengan penjilat-penjilat lu yang lebih kurang sama perangai dengan lu...

    ReplyDelete
  20. wahh.. femes betul mak sekarang.
    saya pun nak follow ni, happy blogging...hehe

    ReplyDelete
  21. alamak..rasa bersalah pulak...minta maafla kalau saya sudah menyakitkan hati nyah...sya mintak maaf sgt2....

    ReplyDelete
  22. Nyah... ad org kutuk ko nyah... kesian ko...

    http://www.dauspozi.com/2010/07/ben-nyah-blogger-baru-atau-pendengki.html

    ReplyDelete
  23. Sabor la nyah.. Baru nk bertatih mmg cenggitu..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  24. Hidup Nyah ! Tiada semua Nyah2 jahat. Nyah pun nak juga berblog ..

    www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  25. hehe..aku sarankan ko letak nuff..confem meletop mak..

    ReplyDelete
  26. Olololo nyahhhhh

    meh cini kita cubit pipi cikit. meh! meh!

    jangan sedih lagi nyaaa...

    ReplyDelete
  27. hellioz yang gila traffik... gyahahahahaha...

    ReplyDelete
  28. biarla..anonynmous jeles tu..hehe

    ReplyDelete
  29. gila kentang u.. berani buat potocopy mcm ben punya blog.. gila kentang ah.. teruskan blogging jgn buat kacau sudah ye

    ReplyDelete
  30. mak ayammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



    cool la.... wat bodoh je.... ai suka yu mak ayam~

    ReplyDelete
  31. hahahah mati la sakit perut aku ni gelak. sabar ye nyah. ai sapot nyah tau.

    ReplyDelete
  32. nyah, mak pun sapot kau noks!!...

    gile sakit tali perut aku ni..

    tak kisah la ko nak mengata ke, nak kutuk ke nak kipas ke, yang penting, ko dah buat aku gelak....ai loikeeee

    ReplyDelete
  33. Jangan Dok RIP Skin Orang...Sapa Suka Ambil Copryright orang nasib orang x claim kt DMCA rulez jew :P

    ReplyDelete
  34. well, tak kisahlah nak tiru atau tidak. Benda yang baik apa salahnya tiru. Tapi kena bagi credit pada tuan punya blog yg asal. But don't worry, bloggers sekarang dah bijak2. We can judge what is wrong and what is right.
    Anyway Ben Nyah, keep it up and keep it real ;)
    Teruskan blogging!
    Sabarlah Kak

    ReplyDelete
  35. buat apa nk tiru..x de bende lain ke nk tiru..SKIN jgak jadi mangsa..aduh hai..klo blog famous orang design sndiri..btol x..buat la unique skin

    ReplyDelete
  36. Meletop ko nok..
    Haha..
    Aku pun ade wat entry pasal ko..
    Opsss.. bukan nak mengate ok..
    Welcome to the club..
    Meh aku bg tunjuk ajar kt ko..

    ReplyDelete
  37. HAHAHAHAHAHAHAHA.

    dah terang lagi bersuluh oke.

    ReplyDelete
  38. nyah oii nyah.hhaha

    ReplyDelete
  39. kazen tumpang lalu cikit amek udara cini....

    ReplyDelete
  40. omg lambatnye gua tau pasal ni. kahkahkahkahkahkahkah!

    meletopz nyyahhh!

    ReplyDelete
  41. kah kah kah... super cool!! LIKE

    ReplyDelete
  42. Sape sangatla Ben Ashari tu... setakat blog ntah hapa2 pun ramai yg kata best. kat sinipun ada ramai tukang jilat jubur dia rupanya. sekutu diapun ramai. kalau sama pun sape nak kesah? korangpun bukan tak pernah copy paste blog orang lain.

    ReplyDelete
  43. hahaha..ben nyah??? ok..ok...huhu.
    blaja pelan2 ea...:P

    jom bace entri terbaru nas klik:

    gadis sembang lucah dalam facebook

    ReplyDelete
  44. pe neyh weyh maen kutuk2 plak.be cool.oke.haha.

    npe lme xupdate blog nyah?bz kewp?hahahaha

    ReplyDelete
  45. jadi diri sendiri itu lebih baik....come2 to my blog... luahkan rasa sedeh anda di sana...

    ReplyDelete